fredag 17 juni 2011

Mitt intuitivaj jagDenna dag är en lyckodag! Jag är jag, stark och obegränsad. Jag flyger runt jorden, dyker ner i alla sprickor och djup. Allt som jag inte har vetat vet jag nu. Alla skatter som jag hittar tar jag med mig och låter alla få se. För vad är en skatt om den är gömd? Jag ler och ser alla förväntansfulla människor som samlas för att ta del av det som är min glädje. Delad glädjr är ju så mycket mer.
Jag ser hur alla tappar sina masker och rustningar när de närmar sig platsen där mina skatter visas. Det behövs inga förklädnader.
Ingen behöver vara rädd. Alla är välkomna. Det behövs inga ord. Skatterna talar sitt eget språk, rakt in i betraktarnas hjärtan.
Jag behöver inte vara där, men kan inte låta bli att se hur alla påverkas och får nytt livsmod. Därför iakttar jag dem lite i smyg. Jag kan gå vidare, mina skatter kommer alltid  att finnas kvar. De blir väl omhändertagna, för världen har blivit ny och all girighet är borta.
Jag har andra platser att utforska, för universum är oändlig och det är även jag. Det finns alltid nya galaxer som vill bli sedda och förstådda och jag har min egen väg att gå och nya äventyr väntar.

5 kommentarer:

 1. Nu ska vi se om jag lyckats så jag kan skriva här.

  SvaraRadera
 2. Åh vilken härlig text Gunn-Britt. GLAD blev jag genast när jag läste.
  Stor stor kram från Höörstjejen Carina

  SvaraRadera
 3. Bjuder in dig till min poesiblogg....kika in och bli gärna följare om du har lust. kram/carina

  www.cajaspoesi.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. Detta är Du Jag ser fram emot att läsa och se mer. KRAM Ann-Sofi

  SvaraRadera
 5. Tack för era fina kommentarer. Jag har inte vetat hur jag skulle hitta kommentarer, men nu vet jag.
  Jag skulle bara ta bort en brosch men det får vänta ett tag. Kramar

  SvaraRadera